Menu's
Menu 1: € 42/persoon
-
Hapje met rode biet, gerookte paling & appel
.
-
Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal
.
-
Winters ovenschoteltje met kalfsvlees, truffel, champignon & brokkelkaas
.
-
Geroosterde pompoen/wortelroomsoep (als hapje)
.
-
Voorgerecht: Carpaccio dry aged & smoky Rubia Gallega (Spanje)
.
-
Gevulde kiprollade met sjalot, Port, truffel en panchetta Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes
.
Menu 2: € 48/persoon
-
Carpaccio van Spaans Rubia rund met parmezaan
.
-
Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek
.
-
Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal
.
-
Crème van pastinaak met krokante spekjes (als hapje)
.
-
Voorgerecht: Visserspannetje royale(zalm, kabeljauw, mooie meid en grijze garnaal)
.
-
Krottegems kalfsvlees met Cognacsaus, Parijse champignons en panchetta,
.
-
OF
.
-
Filet van Franse parelhoen in druivensaus
.
-
Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes
.
Menu 3: € 57/persoon
-
Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek
.
-
Oosterse carpaccio van zeebaars
.
-
Schelvis met risotto verde & kreeftenjus
.
-
Canard crémeux (mals & fijne eend) met rode ui & butternut
.
-
Bisque van grijze garnaal met garnituur (als hapje)
.
-
Risotto met Pluma duroc, kastanjechampignons, spinazie & kruidenjus
.
-
Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg, warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes
.
Walking dinner (vanaf 10 personen) € 55/pers
-
Tapasplank
.
-
Hapje met rode biet, gerookte paling & appel
.
-
Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek
.
-
Oosterse carpaccio van zeebaars
.
-
Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal
.
-
Schelvis met risotto verde & kreeftenjus
.
-
Canard crémeux (mals & fijne eend) met rode ui & butternut
.
-
Crème van pastinaak met krokante spekjes (soep als hapje)
.
-
Koud voorgerecht: Carpaccio dry aged & smoky Rubia Gallega (Spanje)
.
-
Warm voorgerecht: Risotto met Pluma duroc, kastanjechampignons, spinazie & kruidenjus
.
Veggie menu (€ 40/pp)
-
Rode biet, humus, parelcouscous en appel
.
-
Karnemelkhapje met Charlotte aardappel en oud Roeselare
.
-
Winters ovenschoteltje met gegrilde groenten, tuffel en brokkelkaas
.
-
Geroosterde pompoen/wortel soep (als hapje)
.
-
Risotto met kastanjechampignons, broccoli en kruidenjus
.
-
Ravioli met geroosterde pompoen, spinazie en dragonsaus
.