Menu's

Menu 1: € 42/persoon

  • Hapje met rode biet, gerookte paling & appel .
  • Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal .
  • Winters ovenschoteltje met kalfsvlees, truffel, champignon & brokkelkaas .
  • Geroosterde pompoen/wortelroomsoep (als hapje) .
  • Voorgerecht: Carpaccio dry aged & smoky Rubia Gallega (Spanje) .
  • Gevulde kiprollade met sjalot, Port, truffel en panchetta Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes .

Menu 2: € 48/persoon

  • Carpaccio van Spaans Rubia rund met parmezaan .
  • Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek .
  • Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal .
  • Crème van pastinaak met krokante spekjes (als hapje) .
  • Voorgerecht: Visserspannetje royale(zalm, kabeljauw, mooie meid en grijze garnaal) .
  • Krottegems kalfsvlees met Cognacsaus, Parijse champignons en panchetta, .
  • OF .
  • Filet van Franse parelhoen in druivensaus .
  • Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes .

Menu 3: € 57/persoon

  • Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek .
  • Oosterse carpaccio van zeebaars .
  • Schelvis met risotto verde & kreeftenjus .
  • Canard crémeux (mals & fijne eend) met rode ui & butternut .
  • Bisque van grijze garnaal met garnituur (als hapje) .
  • Risotto met Pluma duroc, kastanjechampignons, spinazie & kruidenjus .
  • Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg, warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes .

Walking dinner (vanaf 10 personen) € 55/pers

  • Tapasplank .
  • Hapje met rode biet, gerookte paling & appel .
  • Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek .
  • Oosterse carpaccio van zeebaars .
  • Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal .
  • Schelvis met risotto verde & kreeftenjus .
  • Canard crémeux (mals & fijne eend) met rode ui & butternut .
  • Crème van pastinaak met krokante spekjes (soep als hapje) .
  • Koud voorgerecht: Carpaccio dry aged & smoky Rubia Gallega (Spanje) .
  • Warm voorgerecht: Risotto met Pluma duroc, kastanjechampignons, spinazie & kruidenjus .

Veggie menu (€ 40/pp)

  • Rode biet, humus, parelcouscous en appel .
  • Karnemelkhapje met Charlotte aardappel en oud Roeselare .
  • Winters ovenschoteltje met gegrilde groenten, tuffel en brokkelkaas .
  • Geroosterde pompoen/wortel soep (als hapje) .
  • Risotto met kastanjechampignons, broccoli en kruidenjus .
  • Ravioli met geroosterde pompoen, spinazie en dragonsaus .