Apéro

Bekijk ons 3/Zine magazine hieronder.

Tapas

  • Tapasplank: vanaf 5 tot 7 pers gepresenteerd op een "petit patsy" plank: Sopressa, Italiaanse chorizo, walnotenkaas, brokkeloud Roeselare, coppa canal, lomo, 3sjes, grissini, zong. tomaat, olijf, feta, sardientjes, tapenade van oude kaas en groene pesto € 35/plank
  • Tapasplank mini (van 3 tot 5 personen) voor op bistrotafels: zelfde zoals tapasplank maar kleinere hoeveelheden € 25/plank

Koude hapjes

  • Rilette van makreel, tuinboon, soja, algen en geroosterde sesam € 2,8/st
  • Carpaccio van Krottegems kalfsgebraad, groene asperge, tomaat, kapper en tuinkruiden € 2,5/st
  • Ceviché van wijting, avocado, limoen, crème van rode biet en kikkererwt € 2,8/st

Warme hapjes

om te warmen in de oven

  • Vlaamse ham, geitenkaas, hazelnoot, honing, truffel en witloof € 2,5/ stuk
  • Zalmrolletje met brandade (kabeljauw/aardappel/bieslook) in tomaat-kreeftensaus € 2,80/ stuk
  • Asperge à la Roulers (grijze garnaal/tomaat/rodenbach) € 2,80/per stuk
  • Ovenschotel “chili con carne” met zoete aardappel/cheddar/nacho’s € 2.5/st

BBQ hapjes

Kan ook in de oven verwarmd worden

  • Lamsgehaktspies met humus van ras el hanout(6 stuks van 100 gram) € 9/pakket
  • Nacho’s met panchetta in tomaat/paprika salsa € 5/portie
  • 3sjes bbq-balls met bbq-tomaat/currysaus € 8/ pakket van 500 gram
  • Provencaals breekbrood met Damse ”fleur de lys”(soort camembert) € 7/pakket
  • Trio dipper: Krokant aperobrood om te grillen of voor in de oven te bakken met rodebiethumus, ras el hanout, dip en baba ganouch (auberginedip) € 8/pakket
  • Patatas bravas(gekruide aardappeltjes 500 gr) met bijhorende dip € 6/pakket
  • BBQ champignons met spek/kruidenboter/tomaat/italiaanse kruiden € 8/pakket van 12 stuks
  • Scampi panko (lekker krokant te bakken in de wok of friteuse) met zachte duivelse dip 10stuks (warm) € 10/pakket