Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
- Gevulde kiprollade met sjalot, Port, truffel en panchetta, warme groentjes en kroketjes/gratin € 18/pers
- Stoofpotje van haas met zilverui, wortel en spekjes, warme groentjes en kroketjes/gratin € 20/pers
- Rodenbach varkenshaasje in verfijnde saus met toets van balsamico & tijm, warme groentjes en kroketjes/gratin € 22/pers
- Krottegems kalfsgebraad in cognacsaus, Parijse champignon en panchetta, warme groentjes en aardappelbereiding € 22/pers
- Filet van Franse parelhoen in druivensaus, warme groentjes en aardappelbereiding € 24/pers
- Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg, warme groentjes en aardappelbereiding € 28/pers
- Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal), warme groentjes en aardappelbereiding € 22/pers
- Gebakken zalmhaasje met spinazie & Heuvellandse witte wijnsaus, warme groentjes en aardappelbereiding € 24/pers
Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht
Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en knolselderpuree.
Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht
Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree