Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
 

 

 

 

 

  • Kalkoen-orloff, warme groenten en aardappelbereiding € 16/pp + € 1/pp indien gratin
  • Saltim bocca van Duroc de Roulers met nootjes en brie, warme groentjes en aardappelbereiding € 20/pers + € 1/pp indien gratin
  • Stoofpotje van haas, warme groentjes en aardappelbereiding € 20/pers + € 1/pp indien gratin
  • Filet van Mechelse koekoek in druivensaus, warme groentjes en aardappelbereiding € 22/pp + € 1/pp indien gratin
  • Krottegems kalfsgebraad in cognacsaus, Parijse champignon en panchetta, warme groentjes en aardappelbereiding € 22/pp + € 1/pp indien gratin
  • Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg, warme groentjes, aardappelbereiding € 25/pp + € 1/pp indien gratin
  • Eend in rode wijnsaus, warme groentjes en aardappelbereiding € 22/pp + € 1/pp indien gratin
  • Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal), warme groentjes en aardappelbereiding € 21/pers + € 1/pp indien gratin

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht

Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en knolselderpuree.

 

Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht

Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree